Svátky

Dobrý večer,
dnes je pátek 19.4.2024
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

MARCUS TULLIUS CICERO
Často bývá člověk sám sobě největším nepřítelem.

Otázka č.364

Možná byste měla rady svého okolí přehodnotit. Proč vlastně nového pejska nechcete?
Samozřejmě je pravda, že každý smutek by si měl člověk odžít. Chápu, že teď je to pro Vás těžké – ale pamatujte: čas je milosrdný a zhojí všechny rány. A vy ještě nejste ani zdaleka tak stará, abyste musela zůstat úplně opuštěná.
Uvidíte, že po nějaké době začnete mít sama pocit, že Vám něco chybí. Nemůžete – li se z nějakého důvodu realizovat v péči o děti či vnoučata, pak je domácí mazlíček ideálním řešením: nejen, že Vás zaměstná a prospěje Vaší tělesné kondici (procházky se psem velice kladně působí na lidský organismus), ale také spolehlivě ochrání před smutkem a depresemi.
Zajisté znáte větu „pes je nejlepší přítel člověka“, o jejíž pravdivosti jste se zřejmě už osobně přesvědčila. Není tedy důvod, proč si dalšího čtyřnohého miláčka nepořídit.
Pokud opravdu nechcete psa, můžete to zkusit třeba s kočkou (příslušnice mňoukajícího rodu nevyžadují tolik pozornosti a většinou ani finančních prostředků). Hlavně nezůstávejte osamělá, protože to by se podepsalo velice negativně na Vašem zdraví (tělesném i duševním).
Držím palce a přeji hodně štěstí.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..