Svátky

Dobrý podvečer,
dnes je sobota 25.5.2019
svátek má Viola
zítra Filip

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

Zeyer Julius
Uč se objevovat a chápat štěstí, neboť přítomnost je vždy.

Kuřecí maso se zelenými fazolkami

Potřebujeme:        


Kuřecí prsa ( 400g )
1 vejce
250g zelených fazolek
Grilovaní koření

Sůl
Olej
Solamyl
Čerstvou zeleninu na oblohu


Příprava:               


Kuřecí maso nakrájíme na delší nudličky,
posypeme grilovacím kořením, pokapeme olejem, přidáme lžíci solamilu a zalijeme rozšlehaným vejcem.

Směs dobře promícháme a necháme v lednici 3 – 4 hodiny

marinovat. Zelené fazolky pokrájíme na kousky asi 4cm dlouhé a mírně osolené vodě je odkryté vaříme do poloměkka.

Marinované maso vložíme na větší pánev do rozpáleného oleje, vařečkami oddělujeme kousky od sebe a opečeme je ze všech stran do světlehněda. K opečenému masu přidáme scezené fazolky a vše společně prohřejeme. Hotové maso rozdělíme na talíře, ozdobíme syrovou zeleninou a podáváme

s vařeným bramborem, nebo dušenou rýží.  

 

KM003_1.jpg

 

 

KM003_2.jpg

 

 

KM003.jpg

 

                    

Vyhledávání

Podporují nás

test Stránky se zdravotnickou tématikou jsou podporovány Ministerstvem zdravotnictví v rámci Programu vyrovnávání příležitostí pro občany se zdravotním postižením


hartmann
 

kopriva

 

Florence

 

ZDN

 

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..