Kuřecí maso se zelenými fazolkami

Potřebujeme:
Kuřecí prsa ( 400g )
1 vejce
250g zelených fazolek
Grilovaní koření
Sůl
Olej
Solamyl
Čerstvou zeleninu na oblohu
Příprava:
Kuřecí maso nakrájíme na delší nudličky, posypeme grilovacím kořením, pokapeme olejem, přidáme lžíci solamilu a zalijeme rozšlehaným vejcem.
Směs dobře promícháme a necháme v lednici 3 – 4 hodiny
marinovat. Zelené fazolky pokrájíme na kousky asi 4cm dlouhé a mírně osolené vodě je odkryté vaříme do poloměkka.
Marinované maso vložíme na větší pánev do rozpáleného oleje, vařečkami oddělujeme kousky od sebe a opečeme je ze všech stran do světlehněda. K opečenému masu přidáme scezené fazolky a vše společně prohřejeme. Hotové maso rozdělíme na talíře, ozdobíme syrovou zeleninou a podáváme
s vařeným bramborem, nebo dušenou rýží.