Svátky

Dobré ráno,
dnes je pondělí 19.8.2019
svátek má Ludvík
zítra Bernard

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

HONORÉ DE BALZAC
Miluj, a abys byl šťasten, musíš si namlouvat, že je to jediný člověk, kterého miluješ!

Drůbeží játra na česneku

Potřebujeme.


400gdrůbežích jater
2 cibule
3 stroužky česneku
sůl, pepř
sladkou papriku
tlučený kmín
drůbeží vývar
olej

Příprava:

Játra omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, pokrájíme na půlměsíčky a osmahneme na oleji do zlatova. Potom přidáme na plátky pokrájený česnek, játra, papriku a společně orestujeme. Osolíme, opepříme okořeníme tlučeným kmínem a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou asi 10 – 15 minut.

Vše můžeme zaprášit hladkou moukou, ale většinou je omáčka zahuštěná kousky jater. Podáváme s bramborem, nebo bramborovým knedlíkem.





 

IMG_4639.jpg

 

 

IMG_4640.jpg

 

 

IMG_4641.jpg

 

 

IMG_4643.jpg

 

 

IMG_4652.jpg

 

 

 

Vyhledávání

Podporují nás

test Stránky se zdravotnickou tématikou jsou podporovány Ministerstvem zdravotnictví v rámci Programu vyrovnávání příležitostí pro občany se zdravotním postižením


hartmann
 

kopriva

 

Florence

 

ZDN

 

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..