Svátky

Dobrý večer,
dnes je úterý 30.5.2023
svátek má Ferdinand
zítra Kamila

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

AUGUSTE-MARSEILLE BARTHÉLEMY
Žárlivost je přechod mezi láskou a nenávistí.

Drůbeží játra na česneku

Potřebujeme.


400gdrůbežích jater
2 cibule
3 stroužky česneku
sůl, pepř
sladkou papriku
tlučený kmín
drůbeží vývar
olej

Příprava:

Játra omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, pokrájíme na půlměsíčky a osmahneme na oleji do zlatova. Potom přidáme na plátky pokrájený česnek, játra, papriku a společně orestujeme. Osolíme, opepříme okořeníme tlučeným kmínem a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou asi 10 – 15 minut.

Vše můžeme zaprášit hladkou moukou, ale většinou je omáčka zahuštěná kousky jater. Podáváme s bramborem, nebo bramborovým knedlíkem.





 

IMG_4639.jpg

 

 

IMG_4640.jpg

 

 

IMG_4641.jpg

 

 

IMG_4643.jpg

 

 

IMG_4652.jpg

 

 

 

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..