Svátky

Dobré odpoledne,
dnes je pátek 19.4.2019
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

RENÉ DESCARTES
Není nutné, aby se náš rozum nikdy nemýlil, stačí, dosvědčí-li nám svědomí, že nám nikdy nescházelo odhodlání a ctnost.

Plněná okurka

Potřebujeme:


1 větší okurka
75 g šunky
1 cibule
20 g tuku
300 g žampiónů
sůl
pepř
hladká mouka
mletá paprika
250 g rajčat
kopr
150 g jogurtu


Příprava:

Okurku podélně rozkrojíme a vyndáme semena. Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmažíme na oleji. Nakrájené žampióny a šunku společně podusíme. Dochutíme koprem a kořením. Okurku naplníme připravenou směsí a vložíme do ohnivzdorné misky. Podlijeme vývarem a v předehřáté troubě pečeme asi 30 minut. Šťávu zahustíme moukou a nakonec přidáme jogurt.

Vyhledávání

Podporují nás

test Stránky se zdravotnickou tématikou jsou podporovány Ministerstvem zdravotnictví v rámci Programu vyrovnávání příležitostí pro občany se zdravotním postižením


hartmann
 

kopriva

 

Florence

 

ZDN

 

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..