DRŮBEŽÍ SOTÉ

Potřebujeme:
1 kg kuřecích nebo krůtích prsíček
100 g tvrdého sýra
300 g rajčatového protlaku
100 g arašídů
50 g celeru
100 g mrkve
2 menší cibule
sojovou omáčku
solamyl
sůl, pepř
olej na smažení
Příprava:
Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a smícháme s připravenou směsí solamylu a sojové omáčky.
Dáme do misky a necháme 3 hodiny odležet v chladu. Poté na oleji prudce opečeme. Přidáme najemno nakrájenou zeleninu a na nudličky nakrájenou cibulku. Přidáváme arašídy, rajský protlak a trochu vody.
Celé chvíli povaříme.
Hotové posypeme strouhaným sýrem.Podáváme s hranolky, kroketami nebo s rýží.