Svátky

Dobré poledne,
dnes je středa 7.6.2023
svátek má Iveta a Slavoj
zítra Medard

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

THOMAS ROBERT DEWAR
Láska je ostrov citů omývaný oceánem výdajů.

Zeleninové lečo

Potřebujeme:

5 paprik
5 rajčat
1 cibuli
olej
sůl
mletý pepř

Příprava:
Zeleninu očistíme, omyjeme a osušíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a papriku na tenké proužky. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hlubší pánvi rozpálíme olej. Přidáme cibuli a osmahneme ji, ale jen mírně. Přidáme rajčata a papriky a mírně podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou, až paprika změkne a voda se vyvaří téměř všechna. Dochutíme solí a mletým pepřem. A máme skoro hotovo.Podle chuti můžeme přidat klobásu nebo salám. Lečo můžeme zahustit rozšlehaným vejcem.Podáváme s chlebem, pečivem nebo vařeným bramborem.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..