Svátky

Dobré odpoledne,
dnes je pátek 19.4.2024
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

OSKAR WILDE
Neštěstí těch druhých nás přivádí do rozpaků svou banálností.

Otázka č.222

Vaše situace je skutečně poněkud neobvyklá.
Ale pokud Vám vyhovuje a jste šťastný, není důvod, abyste svůj stav měnil jenom proto, že Vám někdo řekne, že nežijete zrovna podle společenských norem.
Je pravda, že muži Vašeho věku většinou mají své partnerky a rodiny. Je ale pravda i to, že domácí mazlíček může kontakt s někým blízkým zcela nahradit. Navíc je věrný a nikdy nezklame, což má zajisté svá pozitiva.
Přesto, jak píšete, můžete mít pocit, že jste o něco ochuzen.
Dozajista máte alespoň dobré přátele a kamarády, ale jednou, až budete starší, tak možná budete mít velmi silný dojem, že jste si v životě vlastně nic neužil. Muži obvykle bilancují své dosavadní žití kolem padesátky a tento názor se u nich objevuje velice často.
Žít se má naplno a ne jen přežívat, abyste potom nemusel něčeho litovat.
Podle mého soudu jste ještě mladý na to, abyste trávil své dny pouze ve společnosti pejska (ale určitě se s podobnou myšlenkou nesetkáváte poprvé).
Nezmiňujete se o tom, proč třeba partnerku nehledáte – možná Vám kdysi v minulosti ženy nějak ublížily. Ale věřte, že nejsou všechny stejné a sebevětší rány se časem zahojí. Jistě by se našla spřízněná bytost ženského pohlaví, která by Vás měla opravdu ráda (i s pejskem). Vždyť Vy nejste špatný člověk, když máte tak rád zvířata.
Zamyslete se nad tím…
Ale chtít něco změnit musíte především Vy sám. To za Vás nikdo nevyřeší.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..