Svátky

Příjemnou noc,
dnes je pátek 19.4.2024
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

MATTHIAS CLAUDIUS
Muž se vyhne tomu, aby miloval každou ženu na potkání, nevyhne se však tomu, aby na každé něco obdivoval. 

Otázka č.275

Předpokládám, že nejste zadaný. V opačném případě by se totiž dalo konstatovat, že ta dívka má poněkud více rozumu, než Vy.
Pokud Vás nechce, pak je docela dobře možné, že prostě nejste její typ. A s tím bohužel asi nic nenaděláte. Většinou totiž platí pravidlo, že když jsou ve hře vzájemné sympatie a city, tak věkový rozdíl (byť sebevětší) nehraje roli.
Lze zkusit vše změnit Vaší trpělivostí a vytrvalostí ve snaze její náklonnost získat. Není ale nikde psáno, že se to musí podařit.
Postupujte proto opatrně, v žádném případě se nevnucujte a nenaléhejte – tím byste jí jen odradil. Můžete se pokusit si s ní nejprve nezávazně povídat (jako s náhodným známým) a později promyšlenými otázkami zjistit, proč o Vás vlastně nemá hlubší zájem. Pokud Vám příčinu sdělí, není nic jednoduššího, než zapracovat na jejím odstranění (samozřejmě jestli to jde). Měl byste však uvážit, stojí – li Vám slečna skutečně za to a zda nejsou její požadavky poněkud nereálné.
Když se Vám postupně povede problém vyřešit, je docela dobře možné, že si mladá dáma vymyslí další překážku. V tomto případě byste měl být velice obezřetný, protože děvče je patrně trochu více náročné (anebo hledá záminku, jak se Vás zbavit).
S takovou byste asi neměl zrovna jednoduchý život a bylo by tedy lepší poohlédnout se po jiné známosti. Vždyť osamělých žen (i Vám věkově lépe přiměřených) je přece dost, tak proč usilovat o něco, co je předem ztraceno. Jistě by se našla partnerka, která by Vás měla ráda takového, jaký jste. Můžete si také říci, že „pro jedno kvítí slunce nesvítí“.
Přeji hodně úspěchů.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..