Svátky

Příjemnou noc,
dnes je pátek 19.4.2024
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

JOSEPH BASHFORTH
Láska je neustálý boj: zpočátku o ženu a nakonec se ženou.

Otázka č.376

Podobné záležitosti téměř pokaždé zavánějí průšvihem. Ale „pozdě plakat nad rozlitým mlékem“.
Máte možnost obrátit se na odborníka na pracovní právo, který Vám vysvětlí klady a úskalí paragrafů. Tak se budete moci v celé problematice lépe orientovat.
Hlavně se však snažte být dobrým zaměstnancem a doufejte, že Vaše profesní kvality nadřízená ocení víc než Vaše milenecké umění. S největší pravděpodobností Vás totiž čeká souboj pevných nervů – jistě víte, že „kdo chce psa bít, hůl si vždy najde“.
Musíte tedy být neustále ve střehu a dávat veliký pozor, ať neuděláte nějakou chybu. Což představuje většinou značnou psychickou zátěž (a stresující prostředí není nic, co by lidem prospívalo). Jste na to připraven?
Pokud už nyní víte, že nejste zrovna duševně odolný, bylo by pro Vás určitě lepší poohlédnout se po jiném místě. V dnešní době je sice poněkud náročné najít (dobré) zaměstnání, ale pokud máte dostatečnou kvalifikaci a praxi, neměl by to být zase až takový problém.
A netřeba Vám zajisté připomínat, abyste se pro příště sexuálních vztahů na pracovišti vyvaroval (byť by Vás to sebevíc pokoušelo). Následky už znáte.
Přeji hodně štěstí a silné nervy.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..