Svátky

Příjemnou noc,
dnes je pátek 19.4.2024
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

WILLIAM EASTLAKE
Jsou dvě klasy ženskejch. Jedna, která vás miluje proto, co z vás může vyrazit, a druhá, co vás miluje pro prachy.

Otázka č.450

Váš problém je vcelku pochopitelný.
Máte – li obavy, že jste v soužití jaksi navíc, není nic snazšího, než o nich přítelkyni říci. Prostě si o věci důkladně popovídejte – většina nedorozumění a potíží ve vztazích pramení z nedostatku kvalitní komunikace.
Můžete se své současné partnerky přímo zeptat, zda s Vámi počítá i do budoucna. Jestli bude její odpověď vyhýbavá nebo pro Vás nemilá, je to jasné znamení, že cosi není v pořádku a Vaše pocity jsou v zásadě oprávněné.
Všímejte si také toho, zda s družkou (a její dcerou) můžete řešit každodenní záležitosti, nebo zda si stačí samy. Podnikáte spolu různé aktivity (například výlety či návštěvy kulturních akcí), trávíte příjemně a smysluplně volný čas? Rozumíte si s dcerou své lásky natolik, že se Vám může bez obav svěřovat se svými starostmi i radostmi (nebo své záležitosti řeší radši s matkou)? Máte s Vaší nynější polovičkou nějaké společné zájmy a koníčky? A nakonec: jste spokojen v i sexuální oblasti?
Pokud jste si na tyto otázky odpověděl kladně, tak Vaše situace není tak zlá – trocha trpělivosti a dobré vůle by to měla spravit. Jestliže jsou ale Vaše odpovědi spíše negativní, měl byste se nad dalším setrváním v tomto vztahu vážně zamyslet – případně z něho rovnou úplně odejít.
Přeji mnoho zdaru.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..