Svátky

Dobré poledne,
dnes je středa 7.6.2023
svátek má Iveta a Slavoj
zítra Medard

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

JOSEPHINE BAKER
Když se dva lidé milují, že bez sebe nemohou žít, až se navzájem omrzí, litují, že se kdy poznali.

Marokánky z ovesných vloček

Potřebujeme:

250g ovesných vloček
1 šlehačku
100g rozinek
100g mandlí
50g jiného sušeného ovoce

Příprava:

Šlehačku nalijeme do kastrolu, přidáme ovesné vločky a necháme 1hodinu namáčet. Potom zahříváme na mírném ohni asi 5 minut do zhoustnutí. Přidáme nasekané mandle, rozinky, sušené ovoce a promíchané necháme vychladnout.
Na plech dáme pečící papír, na něj lžící uděláme malé bochánky z utvořené směsi a rozetřeme na placičky.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova.
 
Podle chuti můžeme povrch polít čokoládou.

 

 

http://www.prvnikrok.cz/www_old/clanky/obrazky/1925/marok%C3%A1nky%20001.jpg

 

 

http://www.prvnikrok.cz/www_old/clanky/obrazky/1925/marok%C3%A1nky%20003.jpg

 

 

http://www.prvnikrok.cz/www_old/clanky/obrazky/1925/marok%C3%A1nky%20004.jpg

 

 

http://www.prvnikrok.cz/www_old/clanky/obrazky/1925/marok%C3%A1nky%20005.jpg

 

 

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..