Svátky

Dobré odpoledne,
dnes je pátek 14.6.2024
svátek má Roland
zítra Vít

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

WIESLAW LEON BRUDZIŃSKI
Uctili pravdu minutou ticha

Celerové řízky

Potřebujeme:

1 větší celer
1 vejce
hladkou mouku
strouhanku
Vegetu
Olej na smažení
 
Příprava:

Čerstvý celer řádně očistíme, rozpůlíme a nařežeme na půlkolečkaasi pět mm silná. Do kastrolu dáme vařit dva litry vody, do které přidáme asi dvě lžíce Vegety.
Přidáme pokrájený celer a vaříme cca 5 minut do poloměkka. Po scezení ihned obalíme v hladké mouce a potom ve vajíčku a strouhance.
Smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
 
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
 
 

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..