Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

G.B.SHAW
Jediný talent muže spočívá v tom, že umí opravdu milovat. Ovšem - ne vždy, ne věrně, ne často a ne dlouho.

Nadváha = konec vztahu?

Záleží na tom, jak se sama cítíte. Pokud uznáváte, že máte poněkud nadváhu, obávám se, že byste měla opravdu zhubnout, protože tloušťka má i svá zdravotní rizika – nejen ta estetická.
Ale jestli máte dojem, že je to pouze záminka, aby se s Vámi přítel rozešel, nedělejte to – přineslo by Vám to jen trápení, protože hubnutí je většinou dlouhodobá a někdy i stresující záležitost.
Snažte se v sobě najít dobré vlastnosti, které domnělou vyšší hmotnost kompenzují a usilujte o to, aby tyto stránky převažovaly nad těmi zápornými. Pěstujte své zájmy a záliby, pečujte o svého přítele ( jistě to ocení ).
Často ho chvalte, říkejte mu, v čem je jedinečný a že je pro Vás stále ten jediný. Hodně s ním komunikujte, ale nevnucujte se, nestěžujte si a nezatěžujte ho zbytečně svými starostmi – muži to nemají rádi.
Pečujte i jinak o svůj vzhled, třeba si zajděte ke kadeřníkovi, kupte si něco hezkého na sebe ( ale nezruinujte přitom rozpočet ). Osvojte si nějakou formu relaxace, která Vám bude pomáhat být psychicky i fyzicky v pohodě.
Pokud budete O. K.,Váš přítel to jistě ocení a domnělá vyšší hmotnost už mu vadit nebude.

 

Přeji Vám hodně zdaru.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..