Svátky

Příjemnou noc,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

RICHARD FRANCIS DEHMEL
Žena raději podlehne, než aby se vzdala

Otázka č.396

Dobrý den,
moc mě mrzí, že v situaci přece jenom figuruje druhá žena. To, jak jste v dané situaci jednala, je zcela pochopitelné. A souhlasím s Vámi – čisté přátelství mezi mužem a ženou prakticky neexistuje a zvláště tehdy ne, pokud tam kdy byla zamilovanost!
Manžel popřel fyzickou nevěru. Jsou ale i další druhy nevěry, které mají vážné následky. Psala jste, že se manžel zamiloval do kamarádky, která mu celou dobu pomáhá řešit Vaše partnerské problémy a manžel s ní vše rozebírá. Jinými slovy je Vám manžel delší dobu citově nevěrný. Ztratili jste jednotu. Problémy, které zažíval ve Vašem manželství, neřešil s tou jedinou osobou, která s tím mohla něco dělat – neřešil je s Vámi. Svoje emoční potřeby si začal naplňovat také mimo manželství. Tím se přirozeně celá situace ještě vyhrotila.
V tomto okamžiku je stěžejní spolu komunikovat a domluvit se (nejlépe začít v poradně, protože to může být zpočátku těžké) – co oba skutečně chcete nebo nechcete, co skutečně cítíte a pracovat na tom, co je bolestivé. Posílit vztah, obnovit lásku, jednotu a úctu a opět vybudovat důvěru může trvat dlouho. Nelze například reálně očekávat, že Vám manžel hned začne psát hodně smsek.
Ptáte se, jestli mu máte dále dávat najevo, že ho máte ráda a že chcete být s ním nebo ho nechat, nepsat konkrétní smsky, nevolat a čekat co on. Ano, dejte mu najevo, že ho máte ráda a chcete být s ním, ale dávejte to najevo s mírou. Nezapomínejte u toho na rovnováhu, o které jsem psala minule. Když by jste mu svou lásku dávala najevo moc a zahltila ho, tak už se vyznávání lásky z jeho strany nedočkáte, protože už k tomu nebude mít prostor. Sama si uvědomujete, že potřebujete vidět i jeho snahu. Píšete, že Vám připadá, že neví co má udělat. Můžete si třeba promluvit o tom, co si pod snahou z jeho strany představujete, co chcete aby udělal a zda je to pro něj reálné.
Moniko, přeji Vám hodně štěstí a hlavně síly a energie, neboť jde o běh na dlouhou trať.
S pozdravy,
Mgr. Radmila Fajtová

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..