Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

MURPHY
Sex je dědičný. Jestliže jej vaši rodiče nidky nezažili, je docela pravděpodovné, že vy také ne.

Problém s předčasnou ejakulací

Předčasná (překotná) ejakulace (ejaculatio praecox) je po ztrátě schopnosti ztopoření (impotence, erektilní dysfunkce) druhým nejčastějším problémem, se kterým se nám muži svěřují. Její výskyt je od 22 do 38%.
Do určité míry je její závažnost ve vztahu ke kvalitě sexuálního života relativní, protože řada partnerek ji dokáže tolerovat a řada párů si navykne k sexuálnímu uspokojení ženy užívat jiné (nekoitální) techniky. Zcela jasnou indikaci k léčbě je dosažení výronu semene ještě před zavedením (ejaculatio ante portas, před branami), či krátce po zavedení pohlavního údu do pochvy. Dobré je s léčbou příliš neotálet, není třeba se stydět, váš problém není výjimečný.
 
Před započetím léčby, ke které se můžete objednat na sexuologii, zkuste provést základní opatření:
1 - důležitá je pravidelná realizace sexuálních styků, alespoň odpovídající průměrné častosti milování českých mužů a žen, tj. 2-3x týdně.
2 - je nutno upravit antikoncepci (nepřijatelná je přerušovaná soulož, nejlepší použití kondomu).
3 - změnit polohy při styku, většinou se osvědčí obrácená poloha.

V ordinaci sexuologa vám budou doporučeny některé nácvikové techniky (stop-start, stiskací) či dlouhodobější nácvik dle Masterse a Johnsonové. U většiny párů přestavuje základ léčby farmakologická léčba. Farmakologickou léčbu představují místně aplikované znecitlivující masti (na žalud a uzdičku) a tabletová léčba. V současné době se připravuje zavedení nových léků, speciálně vyvinutých pro léčbu rychlé ejakulace, které se budou užívat jednorázově před stykem.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..