Svátky

Dobré odpoledne,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

AUGUSTE COMTE
Dobývat ženy je jediné dobrodružství, přístupné slabochům. 

Aby byl sex potěšením a radostí i nadále

Období zamilovanosti, tzv. erotické fascinace, je časově omezené.
U většiny párů netrvá déle jak 1,5 - 2 roky. Pro toto období je charakteristická vysoká frekvence sexuálních styků, chuť zkoušet nové, poznávat a objevovat se navzájem. Větší ochota vyhovět a přizpůsobit se partnerovi nedělá těžkosti.Vy už období časné zamilovanosti máte za sebou. Váš vztah se dostal do jiné roviny i společným bydlením a nutností přizpůsobit se druhému a respektovat ho, do určité míry i ztratou svého soukromí a získáním nových povinností.

Nepíšete, zda jste užívala antikoncepci od začátku vašeho vztahu. Pravdou je, že některé antikoncepční pilulky některým ženám způsobují pocit únavy, poruchy nálady ve smyslu deprese a také snížení sexuální chuti. Pokud byste chtěla vyloučit vliv hormonální antikoncepce, musela byste zvolit jiný způsob ochrany před nežádoucím otěhotněním.
Běžná frekvence sexuálních styků je u naší populace 2-3x týdně, takže pokud máte styky 2x týdně, nemusíte mít obavu, že nejste v pořádku. Otázkou je, zda máte sama na milování chuť nebo chcete pouze vyhovět příteli. U párů, kde je sexuální apetence (chuť) odlišná, se obvykle ten, kdo má větší chuť přůzpůsobí tomu s nižší apetencí tak, aby bylo dosaženo určitého kompromisu. Na kvalitě sexuálního života se podílí i kvalita vašeho nesexuálního vztahu, jak si rozumíte v jiných oblastech soužití. Konflikty a napětí se totiž přenášejí i do sexuálního života, a to zejména u žen. Zkuste se poradit se svým gynekologem stran antikoncepce.

Pouvažujte odjet s partnerem na pár dní mimo společnou domácnost. Dál od svých povinností a starostí budete mít větší šanci se uvolnit a zároveň budete mít možnost si s přítelem o vašem problému popovídat. Věřím, že společně najdete vyhovující řešení pro oba tak, aby sex znovu byl pro vás oba potěšením a radostí.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..