Svátky

Příjemnou noc,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

ALPHONSE DAUDET
Láska udržuje svět v pohybu. 

NOVÁ GUINEA

24. 9. sobota

Úžasné ráno, plno rybiček, ale noc opět nic moc. Celou noc pozůstalí střídavě naříkali a hráli, když došel dech, tak pustili muziku nevím z čeho, ale pěkně to chrastilo a bylo to jak u kolotoče. Díky generátoru je zde občas i elektřina. Dnes má být pohřeb, tak se snad třeba vyspím i bez prášku. Bez něj to skutečně nešlo. A to ještě stloukali v noci rakev, přeci to nebudou dělat ve dne, že?

 

Perutýnek byl opět na svém místě, je to takové malá třapatá kulička, ale hladit ho nebudu, stačil mi kuskus.

 

Další horor. Naše loď, kterou jsme chtěli zítra odjet, stojí rozbitá v přístavu Auki a jestli zítra pojede, to nikdo neví. Budeme se snažit jet jinou lodí (pokud bude), do Honairy musíme, máme letenky do Brisbane a ty jsou mnohokrát dražší než loď, kterou máme již zaplacenou, ale necháme to klidně propadnout, jen když něco pojede.
Tak snad tam budeme muset doplavat, když prostě loď nejede, tak se počká, nic se neděje, všichni se diví, co s tím naděláme. Nikdo z nich však do Austrálie letenky nemá.
Změna, podíváme se do zátoky a na úžasnou pláž a odjedeme ještě dnes na „velký ostrov“ Malaitu a pokusíme se sehnat jinou přepravu do Honairy. Zítra prý jedou dvě lodě. Ujišťujeme se – do Honairy? Ne jinam, ale jedna možná.
To jsou opět úžasná odpověď, to by člověk vraždil.

 

 82_b_ale_nebojíme_se.JPG

 

 

82_c_taky_nám_zatančili.JPG



Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..