Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

BARNES BARNABE
Láskou se trefujeme do druhého tak, abychom ho zasáhli na nejcitlivějším místě. 

Masáže na vaši bolest

 

Při sportu (nebo i jiných činnostech) či prostě v souvislosti s tím, jak člověk stárne, se leckdy stále více a více potýká s bolestmi různého druhu. Některé z těchto problémů se dají i bez zásahu lékaře když už ne odstranit, tak alespoň zmírnit. Dnešní knížka vám v tomto směru poskytne cenné rady.

   Autor popisuje, jak mnohým strastem lze ulevit pomocí masáží tlakových bodů nacházejících se na povrchu celého těla. Samozřejmě nejprve s těmito body zájemce podrobně seznámí a vysvětluje, že v některých případech je přece jen nutné obrátit se na doktora (třeba v případě bolení hrudníku nebo když problémy přetrvávají po delší dobu).

   Jsou zde popsány masáže od hlavy až po plosky nohou, takže každý si může vybrat tu svoji. Názornost dokládají četné fotografie a obrázky.

   Knížku napsal náš přední fyzioterapeut (a sportovní lékař), který má na kontě už pár publikací s podobnou tematikou – a ty mají velký úspěch. Jistě i tento útlý svazek, který uvedlo na trh v roce 2012 nakladatelství Grada, si našel a ještě najde své početné příznivce.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..