Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

FRANCIS BACON
Zemřít je právě tak přirozené jako narodit se, snad je to dokonce i stejně bolestné. 

Kouřím rád, ale přestanu do 30 dní

Kouříte? A chtěli byste s tímto zlozvykem skoncovat, avšak nevíte jak? Pak právě pro vás je určena dnešní knížka.

   Jistě budete souhlasit s názorem, že kouření nejen škodí zdraví, ale také poněkud „leze do peněz“ (obzvlášť v poslední době). V knize najdete samozřejmě i další důvody, proč s touto neřestí přestat. Jsou zde rozebrány četné momenty, kdy máte na cigaretu chuť a také se tady analyzuje „kuřácké chování“, což pomůže celou problematiku odvykání lépe pochopit. K tomuto účelu zde dokonce naleznete jednoduchý dotazník.

   Autor se též zmiňuje i o kouřících mladistvých nebo objasňuje, že nikotin nepatří mezi léky na špatnou náladu. Rovněž přesvědčení, že cigareta napomáhá většímu soustředění, je pouhý mýtus. Není pravda ani to, že vyznavači cigaretového dýmu získávají svým ranním kuřáckým rituálem lepší duševní rozpoložení nebo více energie. Pozitivní zprávou (hlavně pro ženy) je, že vcelku častým obavám ze ztloustnutí po zahájení nekuřáctví se dá úspěšně čelit. A jiné dobré rady…

   Tvůrce publikace (novinář a odborník na zdravý životní styl) vycházel při jejím psaní i z vlastních zkušeností, takže je v tomto směru opravdu erudovaný. Jeho dílko bylo přeloženo do několika jazyků a pomohlo mnoha lidem téměř po celém světě. U nás bylo vydáno nakladatelstvím Cpress v loňském roce, takže není problém si jej opatřit. Určitě nebudete litovat.

 

 

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..