Svátky

Příjemnou noc,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

INGRID BERGMANOVÁ
Políbit můžeš každého, ale jen jediný polibek ti dá víc, a to ten z lásky.  

Jak jednoduše meditovat každý den

Dnes vás seznámíme s knížkou, která může být pro mnohé z nás hodně přínosná. Zabývá se totiž meditací – což je činnost velice stará a lety prověřená.
   Autor podrobně vysvětluje, co to vlastně meditace je a jak funguje. Dále se dovíte, proč je prospěšné meditovat: nejčastěji z potřeby uvolnění, nalezení vnitřního klidu a harmonie, soustředění nebo třeba i zlepšení zdraví… Všechny tyto důvody jsou v knize detailně rozebírány. Zjistíte, jak samotná meditace probíhá, samozřejmě jsou zde uvedeny i její různé techniky; stačí si z nich jen vybrat.
Tuto užitečnou publikaci sestavil jeden z nejzkušenějších učitelů uvedené metody, jenž její prvky úspěšně praktikuje už více než třicet let. Má i svoje vlastní meditační centrum, kterým prošly za dobu existence desítky tisíc spokojených klientů. Napsáním knihy nabízí své dlouhodobé zkušenosti široké veřejnosti, neboť Austrálie (kde žije a pracuje) je přece jen poněkud z ruky. Zbývá dodat, že dílko vydalo nakladatelství Grada na podzim loňského roku a od té doby si našlo své početné příznivce. Můžete mezi ně patřit i vy – je stále dostupné na našem trhu.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..