Svátky

Příjemnou noc,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

MARCUS TULLIUS CICERO
Jakou radu může dát ten, kdo ji sám potřebuje.

Jak získat doopravdy to, co chceme

Chtěli byste prožít šťastný a spokojený život? Toužíte po tom, aby se vám splnila všechna přání? Pak čtěte dále: právě s těmito záležitostmi vám může pomoci dnešní knížka.

 

   Je rozdělena do několika částí.

 

   V úvodu se dovíte, jak ze sebe dostat to nejlepší – na to je mimo jiné třeba vytvořit si životní vizi a důsledně využívat své silné stránky. Dále zjistíte něco více o skutečnostech kolem vybudování optimální kariéry – zde autorka třeba uvádí, že se vyplácí pracovat na velkých životních snech a hlavně dělat věci, které mají smysl. Poslední úsek se rozepisuje o důležitosti umění zdravě relaxovat (což kromě jiného zahrnuje i kvalitní spánek). Je vhodné také vytvořit si správné návyky a drobné osobní rituály – zkrátka pečovat i o vlastní duši.

 

   Knížku napsala zkušená žena, která je například psycholožkou a manažerkou; pracovala i pro několik viceprezidentů a řídila projekty v mnoha zemích. Poznala četné vzestupy i pády a toto vše zúročila ve svém díle. Výše uvedená publikace byla vydána nakladatelstvím Grada v roce 2013 a i v současné době ji najdeme na trhu.

 

 

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..