Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

ALEXANDRE DUMAS mladší
Starý mládenec se nudí všude. Ženatý muž jen doma.

13 věcí, které psychicky silní lidé nedělají

Dnes vás seznámíme s velice užitečnou publikací, která si jistě zaslouží pozornost. Zabývá se totiž jevem v současné době téměř nepostradatelným – a tím je psychická odolnost. Že jí nemáte dostatek? Pak právě s tím knížka pomůže.

 

   Dovíte se, co dělat, abyste neopakovali stále stejné chyby a svou mentální sílu znásobili – a tím přispěli k výraznému zlepšení svého života.

 

   Mezi početnými radami se tu uvádí, že psychicky silní lidé se nebojí samoty, nelitují se a také se nezaobírají skutečnostmi, jež nemohou ovlivnit. Dále je například důležité vzdorovat negativním myšlenkám a nevzdávat se při prvním nezdaru. Samozřejmě zde nechybí i jiné cenné tipy a též skutečné příběhy obyčejných lidí.

 

   Tento svazek vytvořila známá americká psychoterapeutka (mimo jiné přispívající i do prestižních časopisů); při jeho psaní vycházela z osobních zkušeností s mnoha svými klienty, kteří dokázali v životě uspět (ač to zprvu tak nevypadalo). Byl vydán v nakladatelství Bizbooks v červnu roku 2015. Takže i v současné době je stále na trhu – není tedy problém si jej opatřit.

 

 

 

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..