Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

ALPHONSE DAUDET
Kdo nemiluje, hřeší svým způsobem.

Odpočinkem k úspěchu

Určitě víte, že odpočinek je v každodenním životě hodně důležitý. Možná znáte i fakt, že kvalitním odpočíváním se dá dosáhnout pohody a harmonie. Dnešní titul pomůže vaše vědomosti v tomto směru ještě rozvinout.

Odpočinek dělíme na pasivní a aktivní - to se ukazuje jako celkem rozšířená věc. Víte ale, že existují ještě další čtyři druhy tohoto stavu? Autor vás ve své knížce s nimi podrobněji seznámí.

   Celou publikaci tvůrce uspořádal do dvou částí. První obsahuje jakýsi 30-ti denní plán na restartování organismu a druhá poradí, jak právě nabyté znalosti uvést do praxe. Také se dovíte něco více o rozlišení na skřivany a sovy (najdete zde test vnitřních hodin) a třeba i to, jak zahnat nudu. Seznámíte se také s různými technikami duševní relaxace.

   Knihu napsal uznávaný americký odborník, držitel mnoha významných ocenění, jenž přispívá do prestižních psychologických časopisů a pravidelně vystupuje i v televizi. Zbývá dodat, že dílko bylo vydáno koncem uplynulého roku v nakladatelství ANAG - takže je stále na trhu a tudíž by mělo být dostupné pro všechny zájemce. Jeho zakoupení jistě nebudete litovat.

 

 

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..