Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

Dante Alighieri
Žádná bolest se nesnáší hůř než vzpomínky na štěstí v době neštěstí.

Jezte chytře

Dnes vám představujeme ojedinělou publikaci, jež spojuje příjemné s užitečným: je určena všem, kdo se chtějí zdravě stravovat a zároveň dělat něco pro prevenci psychických chorob.
   Autoři svou knihu rozdělili do několika částí. V úvodu se dovíte potřebné informace o nejčastějších onemocněních naší mysli; a jaké potraviny na ně zabírají. Mezi těmito neduhy jednoznačně vede deprese – přečtete si, které jsou její hlavní příznaky a optimální způsob úpravy životního stylu, když vás postihne. Druhá sekce knihy obsahuje recepty na prospěšná jídla, rozdělené do jednotlivých kategorií (polévky, maso, ryby, saláty apod.). Ke konci najdete vybrané jogínské cviky a v samém závěru ještě několik tipů a rad, jak si udržet co nejdéle plně vitální tělo i myšlení.
   Tuto publikaci sestavila naše přední kuchařka ve spolupráci s hodně známým a velice zkušeným psychiatrem. Dílko bylo vydáno nakladatelstvím Exempla na sklonku loňského roku, takže je stále dostupné na trhu - zájemcům tedy nic nebrání v jeho pořízení.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..