Svátky

Příjemnou noc,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

V.Hugo
Dobrá žena muže inspiruje, vtipná ho zaujme, krásná ho okouzlí, ale soucitná ho dostane.

Jak předcházet rakovině a snižovat její riziko

Rakovina… Slovo, ze kterého mrazí. Vždyť jenom u nás jí někdy v průběhu života onemocní průměrně každý třetí člověk. Dnešní titul může hodně pomoci, aby tomu tak nebylo.

 

   Podle četných odborných studií je prokázáno, že této strašlivé nemoci se dá účinně předcházet. A to poměrně jednoduchými věcmi: udržováním rozumné hmotnosti, pohybem, zdravou stravou, zamezením kouření nebo třeba dostatečným spánkem. Knížka vám poradí, jak na to, abyste snížili riziko vzniku choroby na minimum. Mnoho lidí se sice už snaží o své zdraví pečovat, ale ještě stále velké procento obyvatel upřednostňuje nevhodný způsob života; čemuž bohužel dost nahrává dnešní hektická doba. Je to velká škoda, protože každý má svoje zdraví především ve svých rukou. A ten, kdo se chce vyvarovat jednoho z nejhorších zabijáků v dějinách lidstva, by si měl přečíst tuto velice poučnou knížku.

 

   Dílko napsala dvojice zahraničních autorů, kteří se zhoubnými nádory zabývají už velice dlouho – a patří ke skutečným špičkám v oboru. Zbývá dodat, že jej vydalo nakladatelství Vyšehrad koncem září letošního roku.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..