Svátky

Dobré ráno,
dnes je pátek 19.4.2024
svátek má Rostislav
zítra Marcela

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

Bach Richard
Jestliže tvoje štěstí závisí na tom, co dělá někdo druhej, pak máš, myslím, problém!

Otázka č.335

Vážená Evo,
Velice Vám děkuji za zpětnou vazbu. Vážím si toho a jsem ze srdce ráda, že se Vám dostalo povzbuzení a impulzu při dalším rozhodování.
Pod tímto textem je část z emailu, který jste mi zaslala omylem na jinou adresu. Mám nesmírnou radost, že cítíte, že další boj prohrát nemusíte. Také není nikde řečeno, že jste prohrála tento boj. Odchod ze zaměstnání sám o sobě vůbec nemusí znamenat prohru. Záleží na Vašem vnitřním postoji.
Je hezké, že myslíte na druhé a přejete jim, aby v sobě našli sílu.
K Vašemu přání se připojuji.
Mgr. Radmila Fajtová
Z e-mailu Evy: „Třeba bude můj dotaz přínosný i jiným lidem, kteří zažívají na pracovišti podobné situace. Je to tak, jak mi bylo poraděno, vše je v naší hlavě.... problém je v tom, že když se nám stále dostává kritiky a nedocenění, začneme být citliví i na maličkosti, pokud nám někdo soustavně říká, že jsme neschopní, začneme si to o sobě myslet, já s tím rozhodně hodlám něco udělat!, a přeji všem, kteří mají podobné obtíže, ať už je to mobing, bossing nebo násilí v rodině a podobně, aby našli v sobě sílu. Tento boj jsem asi zase prohrála, ale ten další prohrát nemusím.“

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..