Svátky

Příjemnou noc,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

CHARLES PIERRE BAUDELAIRE
Bůh je jediná bytost, která vládne, aniž musí vůbec existovat.

Otázka č.36

Pakliže vám záleží na vašem manželství, neváhala bych s konzultací u sexuologa. Jejich ordinace se nacházejí ve všech větších městech, jejich adresy vyhledáte ve Zlatých stránkách nebo na internetu.
Sexuologické konzultaci by mělo předcházet gynekologické vyšetření- některé typy infekce či rozkolísané hladiny hormonů mohou ženě způsobovat nemalé problémy.
Nepíšete, jak dlouho potíže trvají a kdy se začaly objevovat. Záleží na vašem partnerovi, společné komunikaci o sexu zvláště v období, kdy to u vás skřípe. Vyhýbáním se řešení problémů je krátkozraké, napětí ve vztahu bude narůstat. Nikde není psáno, že sex je jen vniknutí pohlavního údu do pochvy. Hlazení, mazlení je formou vyjádření sexuální náklonnosti a na přechodnou dobu může nahradit „klasický“ sex. Píšete, že máte k sexu odpor. Bývá to často v případech, kdy manželství nefunguje nejen v sexuální, ale i v nesexuální oblasti. Nepíšete, proč máte k sexu odpor – zda vás manžel dokáže nedostatečně vzrušit, zda vám jsou jeho doteky příjemné nebo naopak vyvolávají „husí kůži“, zda jste v minulosti neměla při styku bolesti. Často mají problémy v sexu ženy, které byly znásilněny – ať již v dospívání či dospělosti.
Podpůrné doplňky stravy ve vašem případě určitě nepomohou, jen oddálí řešení problému. Ke konzultaci můžete pozvat i manžela.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..