Svátky

Příjemnou noc,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

Požehnání Leo Rogerse druhému svazku
Stojí-li něco za to, není toho nikdy dost.

Otázka č.18

Podle vašeho dotazu je zřejmé, že orgasmus při partnerském sexu prožíváte nepravidelně, důležité však je, zda ho dosahujete při masturbaci či při dráždění pohlavního údu partnerkou (to znamená při nekoitálním sexu). V každém případě se nejedná o anorgasmii, která znamená úplnou ztrátu schopnosti dosažení orgasmu. V rámci rozlišení je důležité vědět, zda se u vás jedná o problém retardovaného orgasmu, kdy je u muže abnormálně dlouhá doba do dosažení orgasmu. K tomu může u zdravého muže dojít po opakovaných sexuálních stycích během jedné soulože, jako poruchu hodnotíme, pakliže se objevuje po přiměřeně dlouhé sexuální abstinenci a působí-li u muže negativní prožitky. Je těžké dát jednoznačné diagnostické rozřešení, pokud nemám k dispozici úplné údaje. Z tělesných onemocnění se může na vašich problémech podílet neurologické postižení, z dalších je to porucha sexuální orientace či dysharmonie v partnerském svazku.
Jako první pomoc vám mohu doporučit realizovat sexuální styk v aktivní poloze, zintenzivnit předehru s drážděním vašeho pohlavního partnerkou a vhodné je pomoci si vlastními sexuálními fantaziemi. Jestliže máte vztahové problémy, hovořte o nich a řešte je.
Pokud nedojde ke zlepšení, doporučuji vám vyhledat sexuologické pracoviště v místě bydliště a problém řešit ve spolupráci se sexuologem.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..