Svátky

Dobré ráno,
dnes je sobota 27.7.2024
svátek má Věroslav
zítra Viktor

Krátce

TOP 10 druhů potravin,
které jsou zdrojem vápníku.

Citáty

LUDWIG VAN BEETHOVEN
Láska která není stálá, je bezvýznamný cit. 

Otázka č.27

Vážený pane!
Výskyt krve v ejakulátu je vždy varovným příznakem, který vyžaduje důkladné urologické vyšetření tak, aby byla vyloučena závažnější příčina. Podrobný rozbor příčin by byl obsáhlý. Ve Vašem případě se pravděpodobně bude jednat o benigní adenom prostaty možná v kombinaci
s chronickou infekcí. Za těchto okolností by pak bylo možno připustit malý, avšak ne podstatný vliv Vámi uváděného střídání horké a studené vody při sprchování. I operace tříselné kýly může mít vliv na přítomnost krve ve spermatu, protože při ní operatér manipuluje se semenným provazcem, kterým se spermie, jako součást spermatu, dostávají do močové trubice.
Znovu opakuji, navštivte neprodleně nejbližšího urologa k vyšetření a to i tehdy kdyby mezitím výskyt krve ve spermatu ustal. Často je totiž krvácení prvním příznakem nádorového onemocnění například prostaty, které, pokud je zachyceno včas, je vyléčitelné. V opačném případě Vás může ohrozit na životě. I v případě příčiny jiné je vhodné včasné léčení, tak aby jste se vyhnul nutnosti například operačního řešení, které je jinak u pokročilých stavů nutné.

Vyhledávání

Foto dne

CESTOVÁNÍ

 

Nenechte si ujít povídání o cestách po místech více či méně známých..